top of page

De Brugspurters tijdens de Corona-crisis

Al enige tijd is het Corona-virus in het land en in de wereld. Het is een echte pandemie geworden. Alle evenementen en bijeenkomsten tot 19 april 2020 zijn al afgelast. We moeten allemaal zo veel mogelijk in "ons eigen kot" blijven, de nodige maatregelen opvolgen en afstand houden.

Dit heeft dan ook allemaal een invloed op de werking van onze club. Het klassement van de winterritten eindigt zo in mineur. Gisteren hadden we normaal de laatste winterrit gereden met 2 tussenstops en de huldiging van de Winterkoning met het nodige lekkers erbij. Maar niet getreurd, we halen onze schade wel in. En de Winterkoning wordt nog uitgebreid gehuldigd.

Ook het 'Streepkesklassement' komt voorlopig in het gedrang. Voorlopig is dit voor onbepaalde tijd uitgesteld. We houden jullie op de hoogte wanneer we er dan toch kunnen aan beginnen. Maar alles hangt af van de beslissing van de overheid hoe lang deze bijzondere situatie nog zal aanhouden. Dus kijk regelmatig op onze website en onze andere kanalen.

Maar al deze maatregelen nemen niet weg dat je niet zou blijven fietsen. Sterker nog, er wordt net aangeraden om te blijven sporten. Maar dan wel volgens de geldende spelregels.

Fiets alleen of met 1 vriend.

Zorg ervoor dat je niet het groepje fietsers bent waardoor anderen uiteindelijk niet meer mogen fietsen!

Als je gaat fietsen of sporten deel dan een foto van je activiteit op onze sociale media met #brugspurterstegencorona.

En wordt lid van onze STRAVA-club De Brugspurters: https://www.strava.com/clubs/debrugspurters.

Zo kunnen we onderling elkaar wat aanmoedigen en toch nog een klein klassement opmaken.

En denk aan de wijze woorden van onze voorzitter: "Het is de ideale moment om aan de conditie te werken. Alleen rijden is altijd op kop rijden en achteraf geen alcohol en chips"

Dus we komen hier allemaal sterker en beter uit! 😉


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page