top of page

September is een drukke Brugspurters maand!


September: de zomer loopt ten einde, de scholen beginnen wee

r en ook voor de" Brugspurters" is dit een

drukke maand.

We hebben begin september de dorpskoers gehad. Deze was weer zeer succesvol met in elk klassement een Brugspurter op het podium. Klasse! Ook verdienden we weeral de beker van de best vertegenwoordigde club! Proficiat aan alle deelnemers.

Zaterdag 15 september hebben we een eerste activiteit gehad voor ons 10-jarig bestaan. een geslaagde familiedag. Alle aanwezigen waren het er over eens, het was een leuke en gezellige dag. Er is goed gegeten en gedronken. Het weer zat mee en de jeugd heeft zich ook goed geamuseerd.

Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt aan het feestcomité en aan alle helpende handen!

De volgende activiteit in deze maand is de jaarlijkse tijdrit. We strijden vrijdag 21/09 tegen de tijd en tegen de wind. Wie wint dit jaar de tijdrit en wie gaat er met spek naar huis?

Supporters zijn zeker welkom en den après is in 't dorp te doen.

Dinsdag 25/09 is het dan alweer de laatste rit voor het "streepkesklassement", een korte rit met een vochtige tussenstop om dan terug op de gekende plaats te eindigen.

En als afsluiter van deze drukke maand vertrekken we op vrijdag 28/9 richting La Roche voor ons fietsweekend. We starten met een lekker ontbijt rond 9u in het zaaltje van 't dorp en vertrekken dan naar onze standplaats in Gênes. Daar staan er de volgende 3 dagen weer heel wat kilometers en hoogtemeters op het menu. Ook lekker eten en drinken staat er op het menu. Met dank aan onze cateringploeg!

Na de nodige kilometers in de Ardennen zit de drukste Brugspurters-maand van het jaar er weer op en kunnen we er op 2 oktober terug invliegen met de wekelijkse winterrit.

Dus vanaf 2 oktober allen paraat om 19u aan de bib (een half uurtje later dus!), met de nodige verlichting en verplicht een fluovestje. Dit mag met de koersfiets, maar een mountainbike is meer aangewezen.

Nog veel fietsplezier


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page